top of page

Snärtig rubrik 101!

Uppdaterat: 20 sep. 2021

Välkommen till min blogg! eller Välkommen till min värld eller Välkommen till [bloggens namn]


Få med ett nyckelord i rubriken om du vill förbättra inläggets SEO.


Nu när du har sagt hej är det dags att presentera dig. Ditt första blogginlägg är din chans att berätta om dig själv för dina läsare och klargöra vad bloggen handlar om och varför du skriver. Skriv gärna något kul och personligt eller lägg upp en bild på dig eller från din verksamhet. Ge dina läsare en uppfattning om vad de kan vänta sig i kommande blogginlägg.Formatera var och en av dina rubriker nedan till Rubrik 2 för att hålla inlägget snyggt, prydligt och SEO-vänligt.


Det kan vara bra att dela upp introduktionen i 2 eller 3 huvudpunkter så att det blir lättare för läsarna att följa. Varje punkt bör utgöras av ett eller två stycken.


Kontrollera inläggens inställningar


Lär känna sidomenyn till vänster. Därifrån kan du lägga till media för ett färgstarkare inlägg, ändra omslagsbild, optimera SEO-inställningar, lägga till kategorier, taggar och mycket mer. Lägg en stund på att lära känna varje flik och lära dig hur du gör dina inlägg ännu bättre.

Skriv ett avslutande meddelande

Avsluta med att återknyta till ditt huvudbudskap, gärna med en fyndig kommentar eller en öppen fråga.

Använd det här utrymmet för att informera läsarna om vad de kan göra härnäst. Uppmuntra läsare att lämna en kommentar, eller lägg till en knapp med din viktigaste call-to-action, t.ex. Köp eller Prenumerera.

11 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page